Scafom-rux: Nieuws

Omschrijving

Vraag het een adviseur Vraag een offerte aan

Smart details Great solutions

Voortreffelijke sfeer op de BAUMA 2019

09. Juli 2019

scafom-rux legde dit jaar de focus op veiligheid van steigersystemen en toonde naast een overzicht van de producten nieuwe ontwikkelingen zoals voorloopleuningen en andere veiligheidstechnieken.

Lees artikel

Contract voor Hongkong-Zhuhai–Macau-brug: We kunnen aan de slag!

06. Januari 2016

De precisie-offshorewerkzaamheden om 83 brughoofden te bouwen in de eerste fase van de bouw van deze strategisch belangrijke prefab-verkeersbrug moeten in uitdagende bouwomstandigheden worden uitgevoerd. Het gebied is onderhavig aan steeds wisselende windrichtingen, sterke getijdestromingen en frequente tropische overstromingen. Gelukkig is het jaarlijks terugkerende tyfoonseizoen in de regio bijna voorbij. Het werk aan dit enorme project is nu echt begonnen!

Lees artikel

Ence Navia: Ringscaff ingezet voor grootste cellulosefabriek in Europa!

06. Januari 2016

Wanneer het uitbreidingsproject van de cellulosefabriek Ence Navia in bedrijf wordt genomen, zal het een capaciteit leveren van 500.000 ton per jaar. Ence Navia maakt deel uit van de grote geïntegreerde bedrijvengroep AF Group. Scafom-rux Spanje heeft een contract binnengehaald bij twee bedrijven - Alfran en Aislamientos - om de steigers te leveren voor de bouw van de nieuwe uitbreiding van dit project, de grootste en efficiëntste cellulosefabriek in Europa.

Lees artikel