Nieuws

Voortreffelijke sfeer op de BAUMA 2019


Van 8 t.e.m. 14 april 2019 stond München in Zuid-Duitsland opnieuw in de belangstelling bijbezoekers uit de hele wereld die zich wilden informeren over de nieuwste ontwikkelingen in de bouwindustrie en bij de toeleveranciers. De BAUMA – de grootste vakbeurs ter wereld – vergde ook deze keer een top-conditie van de 620.000 bezoekers.

scafom-rux legde dit jaar de focus op veiligheid van steigersystemen en toonde naast een overzicht van de producten nieuwe ontwikkelingen zoals voorloopleuningen en andere veiligheidstechnieken. Ook stempels, doorwerksystemen en zichtwering kreeg het geïnteresseerd publiek te zien.

Op de stand met gemotiveerde internationale medewerkers heerste een aangename sfeer wat voor positieve reacties zorgde. In een apart ingerichte meeting lounge met meditatieve landschapsvideo’s vonden constructieve gesprekken plaats en konden de bezoekers de gejaagdheid van de BAUMA even vergeten voor ze weer verder moesten.

En voor wie niet het hele programma heeft kunnen afwerken is er één troost: binnen drie jaar hebt u de volgende gelegenheid. Tot ziens in München!