Overzichtelijke opslag, snel en betrouwbaar transport

Of u nu steigermateriaal of andere onderdelen die relevant zijn voor uw bouwplaats moet opslaan of vervoeren, Scafom-rux heeft goed nagedacht over geweldige oplossingen voor uw logistiek met onze stapelbare pallets, gaaspallets en andere items voor opslag en logistiek.

Opslag en lading

Ons stapelbare pallet is gebaseerd op het Scafom-rux Duralok-systeem opgebouwd uit modulaire onderdelen en is daardoor zeer flexibel, maar toch uiterst robuust en veilig. Bij het ontwerp van het stapelbare pallet hebben we speciale aandacht besteed aan de mogelijkheid om het pallet gemakkelijk te vervoeren, bijvoorbeeld met een vorkheftruck of een laadkraan.

Een bijzonder kenmerk zijn de verschillende bouwhoogtes van de lengte- en laterale delen. Dit betekent dat lange goederen (bijv. steigerbuizen) als bundels door vorkheftrucks op de pallets kunnen worden geladen. Dit is bijzonder efficiënt in uw dagelijkse werk.

Het stapelframe kan worden gebruikt om in een paar eenvoudige stappen skeletcontainers, lange en korte goederenpallets te bouwen. In combinatie is het zelf mogelijk om een magazijn voor kleine onderdelen in te richten.

Op verzoek kan Scafom-rux u ook grotere hoeveelheden van deze pallets aanbieden voor een compleet logistiek systeem.

Op aanvraag kunnen de buizen ook in elke gewenste lengte worden geleverd.

Lees meer details, prijzen en ideeën in onze SMART DETAILS brochure "Accessories". Klik op de onderstaande link om te downloaden.

Neem contact op

Stronger. Together.

Het Scafom-rux-team is er om u te ondersteunen bij al uw vragen. Neem contact met ons op door op de onderstaande knop te klikken.