Steiger accessories

Een koppeling, een tralieligger, een anker of zelfs een volledige steigerconstructie bestaande uit buizen en koppelingen: dit zijn slechts een paar voorbeelden van kleine accessoires en onmisbare hulpstukken die helpen om ideeën op een bouwplaats om te zetten in slimme tijd- en kostenbesparende oplossingen. Neem contact op met Scafom-rux om onze professionele en systematische benadering van steiger-, bekistings- en ondersteuningskwesties te bespreken ... zelfs voor de grootste problemen is er vrijwel altijd een eenvoudige, kleine oplossing.

Ook opgenomen in het accessoire-assortiment:

Veiligheidstechnologie:

  • PSA Revolution R2, persoonlijke veiligheidsuitrusting tegen vallen maakt het werk veilig en handig.
  • IKAR hoogte-veiligheidsvoorziening voor bewegingsvrijheid en veiligheid

Software:

  • Scaffmax: Het high-performance, super simpele grafische tool maakt elke steigerbouwer tot een CAD professional

Buizen, koppelingen, stapelpallets, steigeraccessoires, stempels, overbruggingsartikelen, ladders, industriële vloerdelen, logistieke artikelen, veiligheidsartikelen, verankeringsmateriaal, gereedschap, veiligheidsproducten voor op de bouwplaats, ...download de productcatalogus "Accessoires" in het Download center en ontdek meer slimme oplossingen!

HPG verbeterde prestaties, verlengde levensduur

High Performance Galvanisatie (HPG), is een nieuwe en sterke galvanisatie, ontwikkeld om de systemen, onderdelen en accessoires van Scafom-rux van superieure prestatiekenmerken en een aanzienlijk langere levensduur te voorzien. Download product leaflet.

Gesmede traliebalk koppeling P52

Traliebalk koppelingen worden gebruikt om 48mm steigerbuizen te verbinden met (tralie)balken (bijv. IPE, HE-A etc.) onder een hoek van 90°. Ze zijn stevig, omdat ze gesmeed en vervolgens thermisch verzinkt zijn, wat zorgt voor een zeer hoge technische prestatie, sterkte en betrouwbaarheid. Download leaflet.

Gesmede oogboutkoppeling: duurzaam & betrouwbaar

Kwaliteitskoppelingen vormen een essentieel onderdeel voor elk steigersysteem. Ze zorgen voor belangrijke stevigheid en veiligheid. Koppelingen van Scafom-rux zijn gemaakt volgens EN, BS en internationale normen. Een systematische, consistente kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat alle bevestigingen en accessoires van Scafom-rux voldoen aan hun beloofde prestaties. Download product leaflet.

Gesmede spiekoppeling

Alle steigerklemmen van Scafom-rux zijn geproduceerd volgens veelgebruikte Europese normen, zoals BS1139/ EN74. Dankzij het ontwerp en de buitengewone technische prestatie voldoen ze aan alle klasse B EN74 eisen. Download leaflet.

Meer productdocumentatie zoals brochures, certificeringen, productcatalogi, videoanimaties en steigerhandleidingen zijn te vinden in het Download center.

Neem contact op

Stronger. Together.

Het Scafom-rux-team is er om u te ondersteunen bij al uw vragen. Neem contact met ons op door op de onderstaande knop te klikken.