De steigerconfiguraties van de tegenwoordige tijd kennen geen grenzen

Met het modulaire steigersysteem genaamd “Ringscaff” van Scafom-rux kunt u alles bouwen wat u bedenkt of wenst.  Klik hier om meer te leren

Hoe werkt het verzinken van steigerdelen?

Er zijn veel manieren om je steiger bijzonder corrosiebestendig te maken. Als je steigermateriaal zo lang mogelijk wilt gebruiken zonder hoge onderhoudskosten, raden wij steigersystemen van thermisch verzinkt staal aan. Maar wat gebeurt er eigenlijk tijdens het galvanisatieproces en wat maakt deze vorm van corrosiebescherming zo doeltreffend? Ontdek het hier.

Over Scafom-rux

Scafom-rux is een innovatieve producent van steiger- en ondersteuningsoplossingen, met vijf strategisch gelegen productielocaties over de hele wereld en een wereldwijde aanwezigheid in meer dan 17 landen.

Onze producten

Scafom-rux biedt het meest complete en veelzijdige productportfolio op het gebied van steigers.

Onze services

Onze geweldige producten worden aangevuld door onze uitstekende service. Lees meer over het serviceaanbod van Scafom-rux.

Downloads & informatie

U kunt al onze brochures, handleidingen, video's en andere gratis inhoud op één plek vinden.

Gratis download - Scafom-rux Benelux brochure

Download onze gratis brochure en bekijk alle geweldige producten die onze steigersystemen te bieden hebben.

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! Scafom-rux is gevestigd in 17 landen, verspreid over praktisch alle continenten. De professionele expertise van Scafom-rux is direct telefonisch of via e-mail bereikbaar.