Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Scafom-rux is een innovatieve producent van steiger- en ondersteuningsoplossingen, met vijf strategisch gelegen productielocaties over de hele wereld en een wereldwijde aanwezigheid in meer dan 20 landen.

Het familiebedrijf, opgericht in 1978 door Frans Brinkmann, heeft zijn hoofdkantoor in Nederland. Scafom-rux is snel uitgegroeid tot een krachtige, wereldwijde speler die tal van professionele steigersysteemoplossingen onder één dak verenigde.

Met een breed productassortiment, een inventieve geest en jarenlange ervaring biedt Scafom-rux steiger- en ondersteuningsoplossingen van top kwaliteit met hoge veiligheidsnormen. Dit omvat het selecteren van de beste grondstoffen, een gecertificeerd kwaliteitsborgingsproces in de gehele toeleverings- en productieketen en moderne productiefaciliteiten.

Aangevuld met een uitstekende klantenservice, een sterke lokale aanwezigheid, professionele trainingen en technisch deskundige ondersteuning, is Scafom-rux de meest complete partner voor klanten in de bouw, industrie en ondersteuning wereldwijd. De combinatie van slimme details, geweldige oplossingen en toegewijde mensen maken Scafom-rux een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige steigersystemen.

 

Prepared always to provide even better solutions. Smart Details, Great Solutions!