Duurzaamheid in steigerbouw: hoe kun je de ongebruikte liggers op uw werf toch inzetten.

Duurzaamheid in steigers: Hoe kun je de ongebruikte liggers op uw werf toch inzetten.

Je kunt je moeilijk een industrie voorstellen zonder het idee van duurzaamheid - zelfs geen steigerbouw. Steigersystemen moeten niet alleen aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen ze moeten ook kostenbesparend en duurzaam zijn. Daarom zoekt ons team bij Scafom-rux voortdurend naar nieuwe oplossingen om je werk met en op steigers zo duurzaam mogelijk te maken. Naast onze hoge kwaliteitsnormen, die garanderen dat je je steigersystemen tientallen jaren kunt gebruiken, slagen we vooral door één ding: veelzijdige producten. Geen enkel steiger-onderdeel hoeft ongebruikt in de achterhoek weg te kwijnen, maar komt weer tot leven dankzij slimme oplossingen.

Wist je bijvoorbeeld dat onze RINGSCAFF liggers een dubbele functie kunnen hebben? Ze kunnen op de klassieke manier gebruikt worden, of ze kunnen met een hulpkorteling-adapter ingezet worden als hulpkorteling.

Lees hier meer over hoe je je volgende project bijzonder duurzaam kunt maken.

 

Een ligger een dubbele functie geven - heel eenvoudig met deze Hulpkorteling-adapter.

Geen enkel steigerdeel hoeft ongebruikt rond te zwerven. Het is echt duurzaam als je één onderdeel voor verschillende doeleinde kunt gebruiken. Dit is echter vaak niet zo eenvoudig, want elk steigerproject heeft zijn eigen valkuilen en trucjes.

Natuurlijk kun je hulpkortelingen kopen in verschillende maten om op alle eventuele verrassingen voorbereid te zijn. Maar waar laat je de producten die te kort of te lang zijn voor je huidige project? Juist, op de werf wachtend tot ze ooit weer gebruikt worden.

Onze ingenieurs dachten dat dit beter kon en bedachten een oplossing voor meer duurzaamheid: het resultaat is de hulpkortelingen-adapter. Een klein onderdeel met een groot voordeel!

 

 

En wat kan dit ding precies? Kortom, met onze hulpkorteling-adapter kun je van je gewone liggers, hulpkortelingen maken. liggers worden aan de adapter bevestigd middels de spie en u heeft een hulpkorteling gecreëerd.

Hier zie je ook een visuele voorstelling in onze productanimatie:

 

 

Dit bespaart je niet alleen dat je altijd hulpkortelingen in alle mogelijke lengtes in voorraad moet hebben of ze moet nabestellen als de bouwplaats niet helemaal naar wens verloopt, maar het maakt ook effectief gebruik van je andere standaard liggers die anders misschien niet gebruikt zouden worden.

 

Duurzame steigeroplossingen zijn voor ons een must

Het gebruik van bestaande grondstoffen, ruimtebesparende elementen die de transport- en opslagkosten laag houden, en steigeroplossingen die je voor een grote verscheidenheid aan projecten kunt gebruiken, zijn ons begrip van duurzame steigers. En dat loopt niet alleen als een rode draad door ons assortiment, maar ook door onze diensten zoals steigerverhuur.

Overtuig jezelf hiervan door contact op te nemen met ons team of neem gewoon een kijkje in onze actuele prijslijst.

 

Ga terug

Reacties

Reactie toevoegen

Wat is de som van 7 en 9?

Neem contact op

Stronger. Together.

Het Scafom-rux-team is er om u te ondersteunen bij al uw vragen. Neem contact met ons op door op de onderstaande knop te klikken.