Nieuwe Scafom-rux bedrijfsentiteit in Zwitserland

Nieuwe Scafom-rux bedrijfsentiteit in Zwitserland

Scafom-rux steigers worden al heel lang gebruikt door steigerbouwers in Zwitserland. Momenteel bijvoorbeeld bij de bouw van de Spitallamm vervangingsdam bij de Grimselpas in het Berner Oberland. Onze klant Burn-Kuenzi monteerde RINGSCAFF trappentorens om toegang tot de bouwplaats te creëren. Ook werden constructies van RINGSCAFF modulaire steigers opgebouwd en in de rots verankerd. Bijzonder spectaculair: een deel van het werk moest worden uitgevoerd door arbeiders die aan touwen hingen.

 

De 90 jaar oude dam bij de Grimselpas wordt vervangen door een nieuwe. Na de geplande voltooiing van de nieuwe dam in 2025 zal de oude onder water komen te staan.

De Spitallamm dam ligt in het hooggebergte,1900 meter boven de zeespiegel. Dat betekent niet alleen uitdagende weersomstandigheden voor alle betrokkenen, maar ook een veeleisende logistiek.

Een deel van het werk moest worden uitgevoerd door arbeiders die aan touwen hingen.

Het Burn-Kuenzi team installeerde ook een eigen liftoplossing waarvoor een 80 m diepe put werd geboord.

Scafom-rux Germany Sales Manager, Etienne Terlitzki, bezoekt het project met Burn-Kuenzi CEO Jonas Burn en Project Manager Balz Hersche.

Brugstructuur van RINGSCAFF materiaal.

Hoog tijd dus om een eigen vestiging in Zwitserland op te zetten.

Vanaf nu zal onze collega Roger Häfliger u het beste steigermateriaal van Scafom-rux leveren vanuit ons nieuwe steigerverhuur- en afhaalmagazijn. Als je geïnteresseerd bent, neem dan rechtstreeks contact met ons op via +41 41 244 0770 of stuur een e-mail naar info@scafom-rux.ch.

Kijk voor meer informatie op onze website www.scafom-rux.ch.

 

Scafom-rux Suisse AG

Alte Steinhauserstrasse 1
CH-6330 Cham
Mail: info@scafom-rux.ch

Your contact at Scafom-rux Suisse

Roger Häfliger
Telefoon: +41 41 244 0770
Mail: roger.haefliger@scafom-rux.ch
Zugerstrasse 69
CH-6403 Küssenacht am Rigi

Ga terug

Reacties

Reactie toevoegen

Bereken het volgende: 8 plus 1.

Neem contact op

Stronger. Together.

Het Scafom-rux-team is er om u te ondersteunen bij al uw vragen. Neem contact met ons op door op de onderstaande knop te klikken.