Tips voor BAUMA 2022

Klaar voor BAUMA 2022?

Meer dan 600.000 bezoekers uit meer dan 200 landen zullen naar verwachting ook dit jaar weer door de beurshallen van München stromen. Het is duidelijk dat je nergens anders de gelegenheid krijgt om ideeën uit te wisselen met zoveel collega's uit de wereldwijde bouw- en steigerindustrie. En waar bouwmaterieel tentoongesteld wordt, is steigerbouw niet ver weg. Het is vrij duidelijk dat Scafom-rux ook in 2022 weer met een eigen stand vertegenwoordigd zal zijn.

BAUMA wordt beschouwd als de toonaangevende vakbeurs voor bouw- en steigertechniek. Van krachtige bouwmachines tot innovaties in veiligheid en digitale oplossingen - iedereen komt aan zijn trekken. Een voorproefje van wat je op de BAUMA kunt verwachten en waarom het een bezoek waard is, vind je hier.

Voor meer indrukken van BAUMA, bekijk deze video.

 

Hal B3 - de ontmoetingsplaats voor steigerbouwers

Hal B3 is een must voor iedereen die met steigers te maken heeft. Hier vind je alles over steigers en steigertechniek. Je kunt hier uiteraard ook onze Scafom-rux stand bezoeken.

Je kunt je weg vinden op de beurs met de gratis BAUMA app voor Android en iPhones. Hier vind je navigatie door de hallen, de lijst van exposanten en een overzicht van alle hoogtepunten en ondersteunende programma's.

Kaarten voor BAUMA zijn te vinden op https://www.bauma.de/de/besucher/tickets-gutscheine/faq/.

 

Accommodatie, vervoer en vrijetijdstips voor je verblijf in München

Hotels en pensions in en rondom München

Als je BAUMA wilt bezoeken en niet bepaald uit de grotere omgeving van München komt, heb je natuurlijk ook een onderkomen nodig.

Er zijn verschillende hotels direct bij het tentoonstellingscentrum of in het stedelijk gebied Trudering-Riem, waar de beurs is. Maar zoals overal voor de beurstijd is accommodatie snel volgeboekt. Als je geld wilt besparen, kun je ook op zoek gaan naar een hotel, een b&b of pensions in de wijdere omgeving van München. Omdat het openbaar vervoer in München goed ontwikkeld is, is het beursterrein in beurstijd ook te bereiken vanuit nabijgelegen stadswijken als Bogenhausen of Berg am Laim, of zelfs uit naburige dorpen.

 

Bus en trein in plaats van auto

De beste manier om van A naar B te komen is met de bus en de trein. Met de metro ontsnap je gemakkelijk aan München's beruchte spitsverkeer en het eeuwige zoeken naar een parkeerplaats. Je kunt bijvoorbeeld Messe München, waar BAUMA is gevestigd, bereiken vanaf het Centraal Station van München met de U2 metrolijn.

Met deze routeplanner vind je de snelste weg van je accommodatie naar BAUMA. Voer gewoon "Messestadt Ost" of "Messestadt West" in als je bestemming - afhankelijk van bij welke hallen je wilt beginnen. Kijk maar eens in het zalenoverzicht.

Voor informatie over reisprijzen en tickets, klik hier. Als je meer dan 2 reizen per dag plant, is het de moeite waard te overwegen een dagkaart voor individuen of groepen te kopen.

Beurs München ligt in het oostelijk deel van de stad:

 

 

Je verblijf in München na de beurs

Zelfs nadat de poorten van BAUMA elke dag om 18 uur sluiten, is München beslist de reis waard. Behalve een biertje na het werk in een van Beierse beroemde Biergartens of een diner met collega's in München's gevarieerde restaurantscene, is er in de hoofdstad van Beieren veel te zien en te beleven. Dus als je voeten nog niet te moe zijn na je wandeling door de tentoonstellingshallen van Bauma en je nog wat door München wilt zwerven voor je naar het hotel gaat, zijn hier een paar goede tips en must-sees:

We kijken er naar uit je in de herfst in BAUMA te mogen verwelkomen. Is dit je eerste bezoek of ben je al in BAUMA geweest? Schrijf ons je ervaringen op 's werelds grootste handelsbeurs in de comments.

 

Ga terug

Reacties

Reactie toevoegen

Wat is de som van 5 en 7?

Neem contact op

Stronger. Together.

Het Scafom-rux-team is er om u te ondersteunen bij al uw vragen. Neem contact met ons op door op de onderstaande knop te klikken.