De steiger-projecten van Scafom-rux

Bouwplaats referenties: indrukwekkende langetermijnprojecten voor lokale, regionale, nationale en internationale klanten. Steeds meer klanten werken met Scafom-rux. Het bedrijf is terecht trots op deze bewezen staat van dienst, want we stellen doelen die boven verwachtingen uitstijgen, met een proactieve aanpak die het belang van veilige en efficiënte ontwikkeling van kleine projecten benadrukt. Klanten geven aan onze betrokkenheid de hoogste waardering.

Scafom-rux is een grote speler op het hoogste niveau. Bekijk hier een selectie van onze projectreferenties:

Vraag het een adviseur Vraag een offerte aan

Smart details Great solutions
Schloss-Neuschwanstein-Luftbild-Nr.-2927-Vorschau-Bild-29.11.2011 1

Innovatie van Scafom-rux voldoet aan renovatie van kasteel Neuschwanstein

Het iconische “Castle of the Fairytale King” gelegen in ruig bergachtig terrein is succesvol gerenoveerd met behulp van het Super 65 steigersysteem van Scafom-rux.

Bekijk project

Delta1

Scafom-rux Ringscaff ingezet bij onderhoud aan deltawerken

Grootschalig 8-jarig onderhoudsprogramma van de Deltawerken: dammen, sluizen en stormvloedkeringen die de laaggelegen provincie Zeeland beschermen.

Bekijk project

Macau1

Scafom-rux levert steigersysteem bij 38 km lange tunnel tussen Hongkong en Macau

Eén van de grootste infrastructurele projecten ter wereld. De 38km lange Hong Kong-Zhuhai-Macao brug-tunnel combinatie gebouwd m.b.v. Ringscaff.

Bekijk project

Lindner-B2

Scafom-rux steigers ingezet bij de bouw van een windmolenpark

Lindner Brasausky kiest Ringscaff steigers voor diverse secties van de offshore windmolenparken Sylwin Alpha in de havens van Wismar en Warnemünde.

Bekijk project

Luxembourg1

Hoogovens geholpen door systemen van Scafom-rux

De wetenschap wordt in het hart van de toekomst geplaatst door de herbestemming van oude ijzer- en staalhoogovens als symbool voor educatie.

Bekijk project

Heritage1

Scafom-rux ondersteunt renovatie van werelderfgoed

De Scafom-rux trappentoren en gevelsteigersysteem Super 100 ondersteunen de renovatiewerkzaamheden bij het prestigieuze werelderfgoed in Essen .

Bekijk project