Daksysteem Multi-Roof: het modulaire, robuuste daksysteem

Het Multi-Roof daksysteem: het modulaire, robuuste daksysteem


Innovatie: Het nieuwe modulaire, robuuste daksysteem

Tijdens Bauma 2016, ´s werelds grootste platform voor innovatieve bouwindustrie, heeft Scafom-rux zijn nieuwe robuuste modulaire MULTI-ROOF systeem geïntroduceerd. Video-impressie van Scafom-rux tijdens Bauma 2016.

Door de integratie van de MULTI-ROOF modules in de meeste constructie-ontwerpen kunnen overspanningsdaken van 40m worden gerealiseerd… eenvoudig, gebruiksvriendelijk en tijd- en kosteneffectief. MULTI-ROOF biedt positieve eigenschappen en meerdere toepassingsgebieden

MULTI-ROOF bevat onderdelen van het RINGSCAFF modulaire steigersysteem, met alle bijbehorende compatibiliteitsopties. Diagonale schoren en liggers sluiten net zo goed aan op het standaardassortiment als op de cassettesystemen die al in gebruik zijn. En ook die zijn compatibel met onderdelen van diverse aanbieders.

Zowel metrische als 07 cassettes kunnen worden gebruikt. De zelfstellende onderdelen van een modulaire steiger worden ook gebruikt in de montage van de dakelementen. Door gebruik te maken van Keder leuningen kan MULTI-ROOF als alternatief voor of in combinatie met dekzeilen van Keder worden gebruikt. Waar nodig kan gemakkelijk een constructie worden samengesteld van cassette-elementen, afgewisseld met dekzeilen van Keder.

De symmetrische K-balk vormt de basis van het daksysteem. Alle verbindingen van het dak worden bewerkstelligd via spiekoppelingen van RINGSCAFF. De K-balken worden met vier schroeven bevestigd met koppelplaten die als riembevestiging dienen en bieden dus de maximale voordelen van het gebruik van een modulair systeem. Kantelen of zwenken van de bevestigde elementen wordt zo voorkomen. Dankzij de beschikbare balklengtes van 6m, 3m en 2m, zijn lessenaars- en zadeldaken in elke gewenste overspanningslengte tot de maximale overspanning mogelijk .

Vraag offerte aan

Scafom-rux Gecertificeerde kwaliteit

Veiligheid staat voorop: daarom testen en controleren wij in alle stappen van ons productieproces de kwaliteit van onze producten. Dit gebeurt op basis van onze eigen hoge kwaliteitsnormen, maar wordt ook getoetst, gecontroleerd en gecertificeerd door gerenommeerde (inter)nationale instituten.

Vraag offerte aan