Rolsteiger aluminium lichtgewicht: Mobilo

Mobilo: de lichtgewicht aluminium rolsteiger


De rolsteigers bieden precies de oplossing die u zoekt met slechts een paar zelfborgende snelkoppelingen. Alle MOBILO modellen zijn uitbreidbaar en vormen de basis voor diverse speciale constructies, zoals voor bijvoorbeeld hangende steigers.

Bij behoefte aan een grotere veilige werkplek is Mobilo 1400 bij uitstek de juiste keuze. De werkruimte die dit systeem biedt, is bijna twee keer zo diep als die van Mobilo 800. Ook dit systeem is veilig, snel en eenvoudig te monteren dankzij de insteekverbindingen en zelf-borgende klemmen. De toepassingsmogelijkheden van dit uiterst veilige systeem zijn vrijwel onbeperkt.

Vraag het een adviseur Vraag een offerte aan

Specificaties van aluminium rolsteiger Mobilo

Mobilo-detail 1

Klein aantal basiselementen
Ultralichte afzonderlijke onderdelen


Voornamelijk snelkoppelingen voor snelle montage

Zelfborgende klemmen
Ruimtebesparende opslag

Meer productdocumentatie zoals brochures, certificeringen, productcatalogi, video animaties en steigerhandleidingen zijn te vinden in het Download center

De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Mobilo

Mobilo

Scafom-rux Gecertificeerde kwaliteit

Veiligheid staat voorop: daarom testen en controleren wij in alle stappen van ons productieproces de kwaliteit van onze producten. Dit gebeurt op basis van onze eigen hoge kwaliteitsnormen, maar wordt ook getoetst, gecontroleerd en gecertificeerd door gerenommeerde (inter)nationale instituten.

Vraag het een adviseur Vraag een offerte aan